Тази година абитуриентите определено ще имат възможност да се радват

...
Тази година абитуриентите определено ще имат възможност да се радват
Коментари Харесай

Родните красавици, които се готвят за абитуриентски бал

Тази година зрелостниците несъмнено ще имат опция да се радват на своето довеждане докрай по-спокойно от миналогодишния випуск, който мина под знака на международната пандемия. Опасността надалеч не е минала още, само че по намаляващите случаи и растежа на имунизираните проличава, че балове тази година ще има, а някои от най-известните родни хубавици се готвят трескаво.

Звездата от онлайн поредицата " Аз Съм Изи " Симона Милушева скоро показа, че към този момент се приготвя съществено за своята бална вечер, като опитва разнообразни рокли, с цел да избере най-красивата за себе си. Червенокосата актриса показа в Инстаграм фрагменти от пробите си в хубав магазин за рокли, а почитателите ѝ я обсипаха с похвали.

Певицата Дара Екимова също приключва тази година, а трескавата подготовка тече и при нея. Наскоро тя показа следното:

" Три следващи години имах опцията да пея на изпращането на зрелостниците, които се разделяха с учебно заведение вечно. Очите ми се пълнеха със сълзи и цялата настръхвах, очаквайки този миг да пристигна и за мен. Остава един месец до моето довеждане докрай, а още нищо не е несъмнено. Не се знае дали ще имаме естествен бал в естествени условия ". Засега наподобява, че баловете и празненствата около тях ще се проведат без проблем, а Дара ще им се наслаждения на макс.

Супер хлапето Джери, което изгря в " Игри на волята " също тази година се готви за бал, който ще се случи след броени дни. Усмихнатата и борбена Джералдин показа в Инстаграм преди месеци, че към този момент е почнала да се стяга за значимата вечер. Към фотосите, които качи Джери, тя изиска съвет от почитателите си.

Джералдин се бе спряла на две рокли, като не можеше да реши коя тъкмо да е нейната. Коментарите под двете визии ясно демонстрират, че почитателите ѝ са безапелационни - би трябвало да е черната, която напълно обрисува спортната форма на лъчезарната абитуриентка! Дали се е спряла на тази рокля обаче, следва да разберем.

Скандалната Сузанита също е абитуриентка през 2021 година 18-годишната певица не е споделяла дали върви на проби за рокли, само че едно е несъмнено - постоянно впечатлява с визията си и нямам по какъв начин да не изненада всички и в този момент. Младата тийнзвезда скоро направи някои корекции по себе си, като някои настояват, че те са били точно поради идния бал, само че не може да твърдим това сигурно. Ще забележим по какъв начин тъкмо ще наподобява на бала си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР