Тази естествена рецепта е жизненоважна за тялото, тъй като подобрява

...
Тази естествена рецепта е жизненоважна за тялото, тъй като подобрява
Коментари Харесай

Тайната на здравото тяло и добрия метаболизъм се крие в...

Тази естествена рецепта е жизненоважна за тялото, защото усъвършенства функционалността на вътрешните органи, прочиства кръвта и укрепва имунитета. И освен това, тя също по този начин почиства кръвоносните съдове и усъвършенства работата на сърцето, а също така форсира метаболизма. След това не е чудно, че това е една от най-популярните предписания, а съставките са много елементарни.

Всичко, от което се нуждаете са 12 обелени скилидки чесън и половин литър алено вино. Нарежете скилидките чесън и ги поставете в стъклен буркан, след което изсипете виното. Затворете буркана и го оставете на слънчево място, с цел да да престои в продължение на две седмици. Разклащайте го добре всеки ден. След 12 дни прецедете течността и я поставете в стъклена бутилка или буркан, само че я оставете на мрачно.

И това е забавно - Проф. Донка Байкова: Червеното вино има потвърден антираков резултат - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Взимайте по една лъжичка три пъти дневно. Прави се един месец, а по-късно се прави отмора от шест месеца.

Тази течност е противовъзпалителна, антибиотична, противоракова и има антибактериални свойства. Тя е отлична за всички възпаления, понижава холестерола, отстрани токсините, прочиства кръвта, разтапя мазнините, дава повече сила и усилва здравето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР