Тази есен за трети пореден път ще се проведе технологичната

...
Тази есен за трети пореден път ще се проведе технологичната
Коментари Харесай

Предстои HackConf 2017 - едно от най-мащабните събития в ИТ сектора

Тази есен за трети следващ път ще се организира софтуерната конференция HackConf, на 30-ти септември и 1-ви октомври в София Тех Парк.

HackConf е измежду най-мащабните събития в ИТ бранша, ориентирани към софтуерни разработчици на всички равнища, водачи и фенове.

HackConf 2017 ще надгради предходните две издания, с тематиката “Какво още имаме да учим като програмисти? ” .

“Стартирахме самодейността през 2015-та, с цел да дадем мотивация и посока на хората, навлизащи в бранша. На идната година продължихме с мотото “Как да станем по-добри програмисти и ИТ експерти? ” като тази есен ще се постараем да се потопим в по-дълбокото на софтуерната разработка и технологиите, които всеки програмист би трябвало да знае. ”

Събитието е насочено, както към старши и по-опитни разработчици, по този начин и към младши разработчици, студенти и фенове от цялата страна!

В рамките на 2-та дни HackConf 2017 ще събере българската ИТ общественост, която да показа своя опит и хрумвания, за учене, надграждане и развиване на знанията и уменията.

По време на конференцията ще забележим и чуем 16 забавни лекции от добре познати имена от бранша.  Към момента приемането на оферти за лекции е към момента отворено. Call for Speakers формата ще затвори на 30-ти юни.

Ранните билети към този момент са пусни в продажба. Подробности за тях и конференцията вижте на уеб страницата на събитието:

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР