Тази есен в страната ще бъде представена българската ваксина срещу

...
Тази есен в страната ще бъде представена българската ваксина срещу
Коментари Харесай

Андрей Чорбанов очаква маските на закрито да отпаднат

Тази есен в страната ще бъде показана българската ваксина против COVID-19. Toва съобщи имунологът в Българска академия на науките проф. Андрей Чорбанов в утринния блок на Българска национална телевизия.
Българската просвета е привикнала да има леко неглижирано отношение. Проф. Чорбанов ще показа българската ваксина против вируса есента, като Българска академия на науките са приучени да работят в неглижирано и присмехулно отношение.
 Чорбанов с първото си обръщение като народен представител Чорбанов с първото си обръщение като народен представител
" Днес ЦИК разгласява крайния лист на новоизбраните депутати по региони. Аз ще съставлявам партия Има Такъв Народ в 23 МИР-София. Днес е момента д...
Проф. Чорбанов посочи, че хората би трябвало да знаят, че никой не е застрахован от срещата си с вируса и за това обществото би трябвало да промени метода си на живот. Ако имунизацията е ефикасна, човек няма да даде опция на другите да прекарат болестта, разясни имунологът.
До година след прекарването на вируса, голямата част, изкарали инфекцията, има имунитет. Не би трябвало да се бърка същинската просвета с бизнеса, прикани проф. Чорбанов и добави, че политиците не постоянно могат да играят ва банк.
Той е на мнение, че доста неща могли да бъдат направени по-добре от  работата на НОЩ. Като образец той уточни, че за какво прекаралите вируса и построените антитела би трябвало да не престават да носят маски. За това проф. Чорбанов чака скоро да отпадне заповедта за носене на маски на закрито. 
" Ние не можем да знаем дали ще има четвърта вълна. Хората, които са прекарали болестта не би следвало да се опасяват ", посочи проф. Чорбанов. 
 Професор Чорбанов проговори след излизането си от болничното заведение, разяснява и някои мръсни медии Професор Чорбанов проговори след излизането си от болничното заведение, разяснява и някои " мръсни медии "
" Тук съм!!! Не беше елементарно, само че не беше и това, което се сподели. Да кажа в резюме първо значимите неща. Страхотно благодаря на Добро и прият...
Той изясни, че в международен проект нещата вървят извънредно хомогенно – третата вълна си мина на всички места. Когато един чужд вирус бъде оставен да се популяризира повече от година, предстоящо е да се движи в разнообразни направления, разясни Чорбанов.
По думите му вирусът мутира по-бавно, само че някои от новите форми били много по-агресивни и били изумени хора, които през първата и втората вълна съумели да отстоят. Малко е евентуално ние да бъдем защитени от индийския вид на инфекцията, само че не се знае още какъв е действителният % на хората, защитени от вируса, уточни някогашният народен представител от „ ИТН “ в 45-то Народно събрание.
Той означи, че всеки политик се появя и споделя, че се е справил с коронавирус рецесията, само че в действителност медиците се справили с рецесията, които всеки ден са на първа линия. Вирусът съществува и не страдаме от раздвояване на личността, че вирус няма, категоричен  бе проф. Чорбанов и добави, че ще има потребност от нови ваксини поради новите разновидности на вируса.
Прочетете още по тематиката:
 Журналистка отбрани професор Чорбанов от злорадстващите по негов адрес Журналистка отбрани професор Чорбанов от злорадстващите по негов адрес
" За злорадстващите по проблема с професор Чорбанов желая да припомня: човек има право на лекуване не по силата на възгледите си, а тъй като п...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР