Тази есен ни очаква появата на два филма за първите

...
Тази есен ни очаква появата на два филма за първите
Коментари Харесай

Два филма за първите в Космоса тази есен

Тази есен ни чака появяването на два кино лентата за първите в Космоса.

Единият е биографичният  " First man " с Райън Гослинг, разказващ за първият човек, стъпил на Луната - Нийл Армстронг. Сюжетът наблюдава Армстронг в годините между 1961-1969 и споделя за цената, която той заплаща, с цел да бъде част от една от най-опасните задачи в историята на човечеството. Режисьор е Деймиън Шазел, който е сценарист на филмите " La La Land "  и  " Камшичен удар “. Сценарист е носителят на " Оскар " за " Спотлайт " - Джош Сингър.

Филмът ще се появи на огромен екран през октомври. Вижте филмовия откъс, който Universal Pictures пуснаха в YouTube.

Другият филм, който ще се излъчва през есента, е приказен сериал на филмовата компания Hulu и преглежда концепцията за стъпването на човек на Марс. Сюжетът проследява членовете на екип от астронавти, които се готвят да станат първите хора, които ще стъпят на Марс.

Сериалът е копродукция сред американската стрийминг услуга Hulu и английската ефирен канал Channel 4. Автор на кино лентата е Бо Уилимон, основал " Маската на властта " и " Кула от карти ". В основната роля ще забележим Шон Пен. Това обаче ще бъде през септември, а до тогава да погледнем филмовия откъс на Hulu в YouTube.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР