Тази есен младият лeкар психоаналитик Макс Либерман и детектив Оскар

...
Тази есен младият лeкар психоаналитик Макс Либерман и детектив Оскар
Коментари Харесай

Необичайният неоноар `Кръв във Виена` с нов сезон по EPIC DRAMA |

Тази есен младият лeкар психоаналитик Макс Либерман и детектив Оскар Райнхард още веднъж се впускат в следствия на убийства из потайностите на австрийската столица от епохата на Зигмунд Фройд.

Криминалният минисериал „ Кръв във Виена “ се завръща по  на 22 ноември - всеки понеделник от 22:00 часа.



Снимки: Epic Drama



Вторият сезон има повече конспирация, тайнственост и необикновени за времето техники на следствие. Завръщаме се там, където ни остави последния епизод на първи сезон – в 1907 година Този път самият Макс става обект на следствие на ликвидиране, защото един от пациентите му се оказва жертва в най-новия им случай, тъй че на Макс и Оскар се постанова да положат старания да изчистят името на младия доктор.





В симпатичния актьорски състав още веднъж са Матю Биърд (от The Imitation Game с Бенедект Къмбърбач и сериала Avenue 5) като лекар Макс Либерман, австрийският артист Юрген Мауер (от сериалите Tatort и Perfume на Netflix) в ролята на контрольор Оскар Райнхард, както и Конлет Хил (познат като Варис от Game of Thrones) в поддържащата роля на бащата на Макс, Мендел Либерман.

Новодошла в сезона е актрисата Луси Грифитс , която поемата ролята на Амелия Литгейт от Джесика ДеГоу. Луси е позната от ТВ сериали като True Blood и Preacher и филмите A New York Winter`s Tale и The Numbers Station.



По претекстове от бестселърите на Франк Талис, „ Кръв във Виена “ ще ни предложи още три нови истории, които оживяват на екрана.

Във Виена е настъпила есента. Младият доктор Макс Либерман и контрольор Оскар Райнхард още веднъж работят в екип, с цел да разкриват из целия град закононарушения, които наподобяват нерешими. Тандемът посещава бедняшкия квартал на града, с цел да изследва случая на сакат мъртвец, обвързван със Сикрет сървис.



За голяма принуда на Оскар двамата се сблъскват с компликации, когато се постанова манастир да сътрудничи в следствието на ликвидиране на монах; това кара Макс да мине под прикритие, с цел да разбере какво се е случило. По време на следствието той още веднъж се оказва в рискова непосредственост до някогашната си избраница...

е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM EON TV.

За всички оператори, които оферират Epic Drama в мрежите си, и програмата на ТВ канала посетете www.epicdrama.bg. Следете и и.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР