Тази есен клиентите на А1 ще имат възможност да се

...
Тази есен клиентите на А1 ще имат възможност да се
Коментари Харесай

Клиентите на А1 могат да участват в томбола за 2 500 смарт часовника Samsung Galaxy Active

Тази есен клиентите на А1 ще имат опция да се снабдят с чисто нов смарт часовник Samsung Galaxy Watch Active в сребрист цвят. Това може да стане допустимо, в случай че до 6 октомври те закупят и задействат смарт телефон Samsung Galaxy S10+, S10 или S10e, което ще им разреши да се включат в лотария за един от общо 2 500 смарт часовника.
Активирането на устройството е наложително изискване, тъй като клиентите ще би трябвало да впишат акаунта си в приложението Samsung Members. Всеки, който за пръв път употребява Samsung или приложението не е фабрично конфигурирано, ще би трябвало да го изтегли от Гугъл Play. Петнадесет дни по-късно може да се попълни форма в секцията „ Ползи ” на уеб страницата на Samsung, с която да се включат в томболата. Самата регистрация би трябвало да се извърши в интервала от 1 до 24 октомври 2019 година Всички 2 500 късметлии ще бъдат изтеглени на 25 октомври.
Samsung Galaxy Watch Active има предпазлив, олекотен дизайн и екран, на който всеки може да следи своя състезателен прогрес и резултати. Устройството предлага опция за персонализиран циферблат, който комбинира жанр и сетивност. Моделът разполага с реалистични циферблати с резултат за дълбочина и персонализиран декор, които го трансформират в подобаващ аксесоар за всевъзможен мотив.
Смарт часовникът е оборудван с интегриран екран за сърдечна активност, който изпраща мигновени вести, когато засече по-висок сърдечен темп от общоприетия. Може да засича равнищата на стрес или да предложи уроци по дишане за реализиране на най-благоприятен сърдечен баланс. Galaxy Active може да се употребява и като персонален здравен помощник, когато се свърже с приложението Samsung Health.
Galaxy Watch Active следи ежедневните интензивности на своя собственик в продължение на над 45 часа единствено с едно зареждане. Устройството разполага с функционалност за безжично Power Share шерване, има документ за водоустойчивост до 50 метра дълбочина и покрива Американския боен стандарт за издръжливост MIL-STD-810.
Пълна информация за общите условия на промоцията може да се открие ТУК .
А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 година A1 България регистрира доходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – третият по величина снабдител на мобилни услуги в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР