Тази есен излезе заключителната част от сагата за Лара Крофт.

...
Тази есен излезе заключителната част от сагата за Лара Крофт.
Коментари Харесай

Всяко от допълненията към Shadow of the Tomb Raider ще достави по един час игра

Тази есен излезе заключителната част от сагата за Лара Крофт. Нещо толкоз значимо като края на една сага не мина, несъмнено без своите критици, само че пък един Tomb Raider постоянно си е Tomb Raider. Eidos Montreal към този момент работят по наличието, което би трябвало да се появи след началото на играта. И видяхме излизането на The Forge. Какво обаче следва? Отговор на този въпрос дава Джонатан Деън, продуцент на играта, в изявление за Game Revolution.

Това, което може да очаквате си е съществено по размер наличие – седем DLC пакета, носещи нови оръжия, задачи, костюми и провокации, както и превръщане на внимание на някои от героите в главната игра, на които е бил подложен по-бегъл акцент. Всичко това би трябвало да излезе доникъде на април, което си е съществено изпитание за Eidos.

Два от акцентите, които Деън визира в изявлението са фокуса над кооперативния режим, който обуславя DLC пакетите и свързаността на всяка от седемте истории. Той отбелязва, че въпреки и по начало независими истории, играещите ще получат въпреки всичко връзка сред тях – сред второто и четвъртото допълнение – в случай че се изиграват подред.

Що се отнася до кооперативната страна, Деън отбелязва, че те са били въодушевени за него от това, което са създали предшествениците им с Rise of the Tomb Raider и Endurance.

„Това беше нещо много сполучливо в Rise of the Tomb Raider, защото те го направиха с Endurance режима. В Rise всичко се въртеше към сървайвъл детайла, само че ние искахме да създадем нещо ново в co-op сферата. Ние имаме също този фокус над сървайвъла, само че желаехме да пробваме и нещо ново от кооперативната страна. Запазихме го и освен е продължихме да използваме същите механики, само че и ги подобрихме“, изяснява Деън. Целта е несъмнено снабдяване на развлечение, само че също по този начин и друг метод към загадките, опцията за избор. И още нещо. Както показва Деън. Ако да вземем за пример се пробвате да вършиме нещата в The Forge сами, ще ви отнеме три пъти повече като време.

Седемте DLC-та, показва Деън, ще предложат по един час игра, само че в тях бива добавена и друга стойност: опция за преиграване. Това ще стане допустимо, с помощта на Time Attack и Score Attack режимите.

„Предлагаме разнообразни способи да се борите за бронз, сребро или злато, а с това получавате и повече награди. Същото е и със Score Attack. Поставили се сме разнообразни цели и орбити в равнището, тъй че до момента в който решавате загадките, вие би трябвало да стреляте и да прибирате всички тези неща, с цел да получите допустимо най-голям резултат. Имаме и тези табла, които регистрират резултата ви, тъй че да следите достиженията си и да се опитате да ги подобрите“, изяснява той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР