Тази двойка от обществото в Палм Бийч се проваля —

...
Тази двойка от обществото в Палм Бийч се проваля —
Коментари Харесай

Двойката от обществото в Палм Бийч се стреми да продаде гранд триплекс за повече от 4 пъти по-висока от покупната му цена през 2021 г.

Тази двойка от обществото в Палм Бийч се проваля — още веднъж.

Финансистът Роберто де Гуардиола и брачната половинка му дизайнер на интериора, Джоан де Гуардиола, оповестиха триплекс в Уест Палм Бийч за солидните 12,95 милиона $. Това е повече от четири пъти повече от $3 милиона, които заплатиха за него през 2021 година

Изглежда, че пазарът — Флорида беше парещ от началото на COVID-19 — е подготвен за това. Миналата година двойката продаде дом в Палм Бийч за 14 милиона $ - 80% надценка единствено за осем месеца, съгласно отчетите.

Изцяло реновираната повърхност от 6461 квадратни фута във Флорида се предлага с пет спални, асансьор, повече от 2000 квадратни фута външно пространство и панорама към вътрешнобрежната вода от трите етажа.

Намира се в Plaza, 529 S Flagler Dr., с интериор от самата Джоан де Гуардиола. Tour de force е триетажен атриум с височина 29 фута с плаващи стълби, направени от кожена черна гранитна плоча. Модерните елементи на дизайна включват порти без рамки, прозорц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР