Тази дискусия вече я водихме. Имаме решение на Народното събрание

...
Тази дискусия вече я водихме. Имаме решение на Народното събрание
Коментари Харесай

Кирил Петков: Нищо няма да правим под натиск за РСМ, на 23 юни чакаме вторият танкер с втечнен газ

Тази полемика към този момент я водихме. Имаме решение на Народното събрание и ще се придържаме към него. Това, което сме дали обещание – ще го направи. Не мисля, че на всеки две седмици би трябвало да се отваря тематиката. Ще ремонтираме бойните машини от Украйна, първите от тях идват. Българската страна към този момент е направила задоволително. Това съобщи министър-председателят Кирил Петков във връзка настояването на Украйна към България за оръжие, представен от novini.bg.

" Нищо няма да създадем под напън за районен съд Македония, дано това е ясно на всички. Искаме да забележим дали българските стремежи и потребности за поддръжка на българите в РСМ могат да се подсигуряват през Европейски Съюз. Такива диалози се водят - дали българската позиция може да се подсигурява през европейски развой. Оставям това на Външно министерство ", сподели още министър председателят.

Снощи френският президент Еманюел Макрон е провел диалог с Румен Радев. Петков съобщи пред публицистите, че с него не е имало диалог.

На 23 юни ще пристигна вторият танкер с полутечен газ, разгласи още Петков.

" Държавата ще може да възвърне средствата на земеделските производители оптимално бързо. Средствата ще бъдат освен за унищожената на 100% продукция, само че и за отчасти засегнатата ", заяви министър председателят от Садово.

На място Петков ще се срещне със аграрни производители, чиято годишна продукция е мощно наранена от падналата градушка. Той е в Садово дружно с министъра на земеделието Иван Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР