Тази артерия на ЕС трябва да работи – това заяви

...
Тази артерия на ЕС трябва да работи – това заяви
Коментари Харесай

Борисов на турската граница: Тази артерия на ЕС трябва да работи

Тази артерия на Европейски Съюз би трябвало да работи – това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който през днешния ден посети Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “. Той дружно с министъра на вътрешните работи Младен Мариновбпровериха обстановката на границата с Турция. Премиерът беседва и с представители на турската страна.

„ Точно това контролно-пропусквателен пункт би трябвало да продължи да работи “, акцентира министър председателят, който още веднъж предложи, в случай че се наложи, товарите да се претрупват на български камиони, с цел да се придвижва стоката по-бързо.

Валията на Одрин акцентира, че Анкара е подготвена постоянно да си сътрудничи с българската страна.

„ Зеленият кулоар за камионите би трябвало да стои отворен. Мислим и за европейските, само че да помислим първо за българските тираджии “, безапелационен бе Борисов.

„ Ние работим за това, хората да вървят на работа, да изкарват пари. Всички връзки, които имам, съм ги впрегнал в тази посока “, сподели още Борисов. /tribune.bg

Припомняме, че от 13 март 2020 година на територията на Република България е въведен режим на изключително състояние, целящ ограничението на разпространяването на коронавирусна зараза и болестта, наричано COVID-19. Със заповед на министъра на опазването на здравето са въведени редица ограничаващи ограничения в обществения и икономическия живот. Стриктното съблюдаване на напътствията на специалистите и Националния спешен щаб ще предотврати разрастването на епидемията. 
Пазете себе си и се грижете за околните си!

Спазвайте хигиеничните наставления и помнете:
- избягвайте контакт с заболели хора, изключително такива с кашлица;
- избягвайте визити на пазари и места, където има живи или мъртви животни;
- прилагайте общите хигиенични правила във връзка с хигиената на ръцете и хигиената на храната;
- измивайте ръцете си със сапун и вода ИЛИ използвайте антисептичен разтвор на алкохолна основа преди хранене, след потребление на тоалетната и след всеки контакт с животни;
- избягвайте контакт с животни, техните екскременти или изпражнения

Останете си вкъщи!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР