Тазгодишното Открито първенство на Великобритания се разви по възможно най-неприятния

...
Тазгодишното Открито първенство на Великобритания се разви по възможно най-неприятния
Коментари Харесай

Джонсън за травмата на Григор: Той е страхотен боец, случилото се е крайно неприятно

Тазгодишното Открито състезание на Англия се разви по допустимо най-неприятния метод за най-хубавия ни тенисист Григор Димитров, който трябваше да приключи откриващия си дуел против Стив Джонсън заради травма в лявото бедро. Нашето момче сподели отличен тенис в дебютната част, само че във втория гейм на идващия сет разтегна мускул в региона на бедрото по време на осъществяване на сервис и незабавно последва медицински таймаут за хасковлията. Въпреки намесата на лекарите българинът продължи да изпитва мощна болежка и да бъде неконкурентоспособен, което го принуди да приключи прибързано срещата.

В изявлението си на корта след дуела американецът изрази съпричастност със злощастния край за първата ни ракета, а ето и какво тъкмо сподели той във връзка с случилото се:

" Не желаех да продължа напред по този метод. Григор е страховит войник и е доста тъпо, че трябваше по този начин да приключи присъединяване му. Имайки поради метода, по който изглеждаше, евентуално е нещо съществено. Изпитвам голям почит към него. Наистина извънредно злощастен край.

Последните няколко гейма не бяха лесни за мен. Опитах се да остана съсредоточен, само че е мъчно, защото виждаш какво се случва със противника ти, само че в същото време не би трябвало да се влияеш от това. Крайно неприятно е случилото се, тъй като Григор е свръхестествен човек и е ужасно, че имаме подобен като него в тениса. Беше извънредно да видя по какъв начин се контузи по време на осъществяването на сервис. "

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР