Тазгодишното издание на Откритото първенство на Великобритания ще започне в

...
Тазгодишното издание на Откритото първенство на Великобритания ще започне в
Коментари Харесай

Григор Димитров и Виктория Томова стартират на Уимбълдън в понеделник

Тазгодишното издание на Откритото състезание на Англия ще стартира в понеделник, като точно в този ден своето присъединяване в конкуренцията ще открият и двамата ни представители - Григор Димитров и Виктория Томова, които се чака да излязат на корта в подобен час.

Григор Димитров ще започва акцията си с дуел против 32-годишния Стив Джонсън, който сега се намира на 87-ата позиция в международната класация. До този миг българинът и американецът са се изправяли един против различен общо 7 пъти, като в 5 от тях крайната победа е била на страната на родния ни представител. Предстоящият конфликт посред им е четвърти (последен) в програмата на корт №12 и предстоящото му начало е не преди 19:00 часа българско време.

Виктория Томова пък ще направи опит да премине откриващия стадий на Уимбълдън за повторно в кариерата си, като нейна съперничка ще бъде някогашната №20 Дария Савил, която обаче сега заема 96-ото място в подреждането и попадна в схемата чрез " уайлдкард ". Двете състезателки имат един изигран мач между тях от 2020 година, когато нашето момиче надвива изрично в два сета. Срещата с присъединяване на Вики ще закрие програмата на корт №8 и също ще стартира не преди 19:00 часа българско време.

Корт №12 (начало 13:00 часа):

1. Каспър Рууд - Алберт Рамос Виньолас

2. Кая Юван - Беатрис Хадад Мая

3. Белинда Бенчич - Киан Ван

4. Григор Димитров - Стив Джонсън

Корт №8 (начало 13:00 часа):

1. Максимилиан Мартерер - Аляж Бедене

2. Александра Крунич - Сорана Кърстя

3. Даниел Алтмайер - Микаел Имер

4. Виктория Томова - Дария Савил

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР