Тазгодишното издание на най-известното гейминг изложение E3 стартира днес, но

...
Тазгодишното издание на най-известното гейминг изложение E3 стартира днес, но
Коментари Харесай

Най-интересните PC анонси на E3 2019

Тазгодишното издание на най-известното гейминг ревю E3 започва през днешния ден, само че доста от новостите на него към този момент са ясни. Преди събитието се организира така наречен PC Gaming Show, чиито акцент, както си проличава от заглавието, са игрите за компютър.

Както нормално заглавията от него може да не бъдат видени на на други прес събития на самото E3. Нека забележим най-интересното, което бе оповестено тази година.

Evil Genius 2

Изминаха 15 години от появяването на Evil Genius и продължението на играта най-накрая се вижда на хоризонта. Разработчиците от Rebellion демонстрираха първи филмов откъс от играта, цялостен Джеймс Бондски бъзици и разнообразни капани. Засега не получаваме геймплей материал, само че сигурно харесалите оригинала към този момент потриват ръце.

Vampire: The Masquarade – Bloodlines 2

Друго продължение на заглавие отпреди 15 години Играта бе оповестена в границите на GDC през март, а в този момент Paradox ни дават първи (макар и кратки) фрагменти от геймплея. В допълнение на новия филмов откъс разработчиците са разгласили и клипче, в което коментират историята на новата игра.

Chivalry II

Някои може би ще кажат, че към този момент имаме игра в духа на Chivalry II, прикрита под името Mordhau. Ако очаквате формалното продължение обаче, то ще би трябвало да изчакате до 2020 година На пръв взор то наподобява не толкоз изкуствено, като дилемите на играча ще бъдат неща като горене на къщи и елиминиране на съперници, вместо завземане на зони

Midnight Ghost Hunt

Дебютният филмов откъс на играта припомня Typhon Hunt режима на Prey, който пък е въодушевен от Prop Hunt за Garry’s Mod. Играчите могат да бъдат призраци или ловци на такива. Първите могат да обладават предмети от обкръжението и да замерят с тях ловците. Уловката е, че в среднощ силата им нараства и те могат да ги нараняват

Last Oasis

Worlds Adrift не съумя да добие известност, само че на хоризонта се задава ново " ship-building " заглавие, което се цели в същата ниша. Новата игра наподобява като различна визия за средновековието с пустинни замъци и странни транспортни средства. Не знам какъв тъкмо ще е геймплеят, само че най-малко наподобява забавно.

Age of Wanders III: Planetfall

Civilization със зомбита-киборги и динозаври с лазери. Така май е най-лесно да се опише Planetfall. Играта към този момент не е оригиналност и даже се чака да излезе при започване на август. Не знам по какъв начин ще сработи горната композиция, само че звучи разведряващо.

Zombie Army 4: Dead War

Излезе ли нов Sniper Elite, може да очаквате и нова Zombie Army. Четвъртата Sniper Elite е към този момент на няколко години и, разумно, на хоризонта се задава Zombie Army 4: Dead War. Леко изненадващо е обаче, че заглавието идва със същите кооперативни хрумвания за четирима играчи, които бяха употребявани предишното лято в Strange Brigade.

Remnant: From The Ashes

Ако сте харесали Dark Souls отпреди няколко години, то предлагам да следите Remnant: From The Ashes. Новото заглавие дава обещание повече тласъци за преиграване, измежду които алгоритмично генерирани равнища, секрети и разнообрази от съперници. Всичко звучи добре на доктрина, само че занапред следва да забележим какъв брой добре се оправя въпросното генериране
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР