Тазгодишното издание на международния кинофестивал Любовта е лудост стигна своя

...
Тазгодишното издание на международния кинофестивал Любовта е лудост стигна своя
Коментари Харесай

Любовта е лудост стигна своя край

Тазгодишното издание на интернационалния кинофестивал " Любовта е полуда " стигна своя край. Тази вечер в Lucky Дом на киното ще можете да видите френския филм на Стефан Бризе " ЕДИН ЖИВОТ ", получил номинация за " Златен лъв " във Венеция преди две години, както и комедията " ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ " на Лучано Лигабуе.

От 18:45 ч. ще бъде прожекцията на " ЕДИН ЖИВОТ " с присъединяване на Жюдит Шемла, Жан-Пиер Дарусен и Йоланд Моро. Действието се развива във Франция, Нормандия през 1819 година Младата Жана се завръща вкъщи от пансион. Омъжена за локален граф, тя скоро открива какъв брой нечовечен човек и погрешен брачен партньор се оказва той. Докато се оправя с хроничните му изневери, с натиска от фамилията и общността и с компликациите с майчинството, Жана последователно губи илюзиите си, че води фаворизиран живот, отстъпвайки пред суровата действителност.

От 21:00 ч. фестивалът ще завърши с положителна сила, с помощта на комедията " ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ " със Стефано Акорси, Касия Смутняк, Фаусто Мария Шарапа, Валтер Леонарди и други Филмът е изстрадана декларация за любовните връзки с родната страна. Рико е почтен човек, който се бори с живота, в който ненадейно всичко става нестабилно. Изпаднал в професионална и екзистенциална рецесия, той избира да не се подаде на времето и усложненията, които то носи: има брак, който би трябвало да бъде предпазен и възобновен, има другари, на които да разчита, и къща, която да не продава. Благодарение на сина си Пиетро и брачната половинка си Сара, Рико възвръща силите си и взема решение да вземе ориста в ръцете си, да стартира още веднъж, по един или различен метод.

Повече за фестивала и самите филми можете да научите от фейсбук страницата на LUCKY Дом на киното, а билети можете да откриете на уеб страницата www.boxoffice.bg. Фестивалът е включен в културната стратегия на града и е подсилен от Община Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР