Тазгодишното издание на Laver Cup се очаква да бъде едно

...
Тазгодишното издание на Laver Cup се очаква да бъде едно
Коментари Харесай

Ново попълнения в отбора на Света: Трикратен шампион от Шлема ще е част от Laver Cup

Тазгодишното издание на Laver Cup се чака да бъде едно от най-паметните събития в историята на тениса, тъй като ще забележим всички членове на Голямата четворка в един тим. Роджър Федерер, Новак Джокович, Рафаел Надал и Анди Мъри дълги години водеха свирепи борби между тях на кортовете и това докара до общо 66 поделени трофеи от Големия шлем все още сред тях.

Това на пръв взор не дава необикновен късмет за триумф на тима на Света, в чиито редици до момента са оповестени да вземат участие Феликс-Оже Алиасим, Диего Шварцман и Тейлър Фриц, които в кариерата си имат общ баланс от 5 победи и 36 загуби против упоменатите именити играчи. Както обаче знаем, то двойките имат основно значение в отборната конкуренция и тъкмо там Джон Макенроу има сериозен коз в ръкава си. Това е по този начин, тъй като през днешния ден стана ясно, че Джак Сок ще се включи назад в надпреварата, откакто през предишния сезон го пропусна за първи път от началото му на осъществяване.

Американецът е тенисистът спечелил най-вече точки в историята на шампионата и значително е индивидът, който е поддържал интригата в конфликтите, въпреки че европейците постоянно са доминирали в дуелите на сингъл. Сок може да се похвали с три извоювани трофеи от Шлема при тандемите, като и златен орден при смесените двойки от Олимпиадата в Рио де Жанейро.

Припомняме ви, че Laver Cup ще се организира в Лондон сред 23 и 25 септември, а точно там Роджър Федерер ще направи завръщането си на корта, откакто за последно се появи за присъединяване на миналогодишния Уимбълдън.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР