Тазгодишното издание на конкурса Мис Свят бе отложено, след като

...
Тазгодишното издание на конкурса Мис Свят бе отложено, след като
Коментари Харесай

Отложиха конкурса “Мис Свят“, 23 от претендентките с положителни проби за COVID-19

Тазгодишното издание на състезанието Мис Свят бе отсрочено, откакто цели 23 участнички дадоха позитивен тест на ковид. Финалът на състезанието трябваше да се организира през днешния ден в Пуерто Рико.

23 от 97-те претендентки, както и на 15 души от личния състав са дали позитивни проби. Кандидатките на Малайзия и Индонезия потвърдиха, че са измежду инфектираните. Мис Малайзия се намира в изолираност, само че е " клинично добре ", а претендентката на Индонезия заяви, че се възвръща.

Финалът ще се състои в идващите 3 месеца, само че още няма планувана дата, заяви offnews.bg. Решението за анулацията на събитието е взето от уредниците. След края на карантината си участничките ще се приберат у дома.

Последната определена Мис Свят е от 2019 година Това е Тори Ан Сингх от Ямайка. Миналогодишното събитие не се организира поради пандемията. България също има участничка на международния конкурс - Ева Добрева. В края на ноември бе обявено, че тя отпътува за Пуерто Рико, където ще прекара съвсем месец. Организаторите не оповестяват дали тя е измежду тези с позитивни проби.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР