Тазгодишното издание на Е3 се оказва изключително силно и изцяло

...
Тазгодишното издание на Е3 се оказва изключително силно и изцяло
Коментари Харесай

Е3 2021: The Outer Worlds 2, S.T.A.L.K.E.R. 2, Starfield и другите игри, които Microsoft представи

Тазгодишното издание на Е3 се оказва извънредно мощно и напълно цифровия му формат не въздейства по никакъв метод на блясъка му. А Microsoft обира справедливо всички аплаузи.

В последните години, Microsoft обявява упоритостите си върха на гейминг пирамидата. Освен студиата, които компанията закупи, Microsoft влага извънредно съществени запаси и експертиза, с цел да завоюва сърцата на всички геймъри. Така, в последните години видяхме появяването на абонаментната услуга на компанията, която не е просто азбучник с архивни игрови заглавия, а платформа, в която новите игри вършат премиерата си дружно с другите устройства, за които излизат. xCloud, новият Xbox, All Access, придобиването на Zenimax – всичко това приказва добре за сериозните планове на компанията. Това е и повода Xbox-Bethesda Showcase да беше най-гледаната презентация по време на Е3 2021.

Освен изпълнителният шеф на Bethesda Том Хауърд, който показа първия пълнометражен филмов откъс към Starfield, на цифровата сцена на шоуто се появи и шефът на 343 Industries Бони Рос, с цел да покаже повече от Halo: Infinite, който разгласи, дружно с креативния шеф на играта Джоузеф Стейтън, че мултиплейъра на играта ще е безвъзмезден за всички. Освен тях, Microsoft сподели ново видео от доста от бъдещите планове на своите сътрудници и на техните лични студиа, като показаха и премиерните дати на игрите: Age of Empires 4 (28.10). The Outer Worlds 2, MS Flight Simulator за Series X|S (27.07) дружно с експанжъна Top Gun: Maverick и др.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР