Тазгодишният сезон на „ВИП Брадър“ ще мине без присъствието на

...
Тазгодишният сезон на „ВИП Брадър“ ще мине без присъствието на
Коментари Харесай

Божана на мястото на Емилия в Брадъра

Тазгодишният сезон на „ ВИП Брадър “ ще мине без наличието на поп фолк представител. Досега във всички издания гледахме чалга звезди, които бяха и най-високо платените. Сега е трябвало да влезе пайнерката Емилия, само че договарянията станали тежки и пазарлъците за пари не се понравили на продуцентите.

Те желали измежду ВИП съквартирантите да бъде нашумялата певица Емилия, като й предложили хонорар от 150 бона, а поканата към нея не била еднократна. Просто тази година тя за първи път се замислила дали пък да не я одобри. Най-много я ядосало, че офертата е единствено с 50 000 лв. повече от поканата за 2017-а. Заради актуалността си, Еми поискала 300 бона хонорар и влизала с удоволствие, писа „ Шоу “.

Продуцентите не съумели да удовлетворят желанието на пайнерката, която трябвало да дел парите със своя началник Митко Димитров. От продукцията вкараха треторазрядни звезди, чийто хонорар е незабележим. Сеирджиите взели пари от порядъка на 40-60 хиляди, което е на половината на звездите от предишните два сезона.

На мястото на Еми вкарали готвачката Божана Кацарова, която знаем от успеха й в кулинарното шоу „ Мастър началник “ по конкурентната телевизия. Устата госпожица била гласена да влезе в „ All Stars, който стартира незабавно след ВИП-а.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР