Тазгодишният Международен филмов фестивал във Венеция беше открит на 2

...
Тазгодишният Международен филмов фестивал във Венеция беше открит на 2
Коментари Харесай

С маски на червения килим: фестивалът във Венеция започна!

Тазгодишният Международен кино фестивал във Венеция беше открит на 2 септември, а поради пандемията от ковид той наподобява по-различно.

Сред ограниченията за сигурност е наложителното носене на защитни маски, инспекции на температурата, физическо разграничаване по време на прожекции и стена към аления килим, която да държи публиката настрани.

 Венеция 2020 Getty

77-мото издание на най-стария фестивал за кино в света е първото огромно събитие в промишлеността, което се организира от оповестяването на пандемията от COVID-19 насам и ще продължи до 12 септември.

Сред международните звезди, които привлякоха внимание в деня на откриването му, беше Кейт Бланшет, която като вицепрезидент на журито връчи премията Златен лъв за цялостни достижения на Тилда Суинтън . И двете актриси носеха маски при идването си, а по-късно и на аления килим, където Бланшет и шефът на фестивала Алберто Барбера допряха лакти за привет.

 Венеция 2020 Getty

Тилда Суинтън издигна използването на защитни средства на последващо равнище, употребявайки впечатляваща златна маска с ръкохватка. С нея тя дойде за премиерата на кино лентата “Lacci”, който откри фестивала.

Вижте в галерията още от най-хубавите визии от първия ден на събитието.
 Венеция 2020: най-хубавите моменти и визии от откриването на фестивала  Венеция 2020: най-хубавите моменти и визии от откриването на фестивала  Венеция 2020: най-хубавите моменти и визии от откриването на фестивала  Венеция 2020: най-хубавите моменти и визии от откриването на фестивала
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР