Тазгодишният двубой за Суперкупата на Европа ще се запомни с

...
Тазгодишният двубой за Суперкупата на Европа ще се запомни с
Коментари Харесай

Запознайте се с жената, която беше съдия на финала за Суперкупата на Европа

Тазгодишният дуел за Суперкупата на Европа ще се запомни с още едно събитие, с изключение на триумфа на Ливърпул против Челси . Името Стефани Фрапар ще остане вечно в историята. Тя се трансформира в първата жена, която бе основен арбитър на важен европейски край за мъже. Това обаче не е първият мотив за горделивост за французойката. През април тази година тя управлява срещата сред Амиен и Страсбург и стана първата дама, свирила дуел от мъжкия шампионат на Франция.
" Чувствам огромна горделивост ", сподели Фрапар след тази игра, която се организира през април 2019 година " Мога да кажа, че имам качества да работя в Лига 1 . Осъзнавам, че този мач е влезнал в историята. Имаше доста упования, само че одобрих дуела, както всеки различен. Показах, че имам уменията и способността да съм там “. Тя ще продължи да управлява дуели във френката Лига 1 през сезон 2019/20, като единствено преди няколко месеца е съсредоточена точно върху това състезание, без да подозира, че ще управлява и Суперкупата.
Фрапар последва стъпките на германката Бибиана Щайнхаус, която беше първата жена арбитър в Бундеслигата през 2017 година. Швейцарката Никол Петиня беше първата, която взе участие в мачове на УЕФА, когато тя пое отговорността за квалификационните игри в Купата на УЕФА сред 2004 и 2009 година.
През юли Фрапар бе основен арбитър на финалния мач от Световното състезание за дами сред Съединени американски щати и Холандия. Тя също по този начин работи на полуфинала на Евро 2017 и финала на Европейското състезание за девойки до 19 години през 2012 година
Откъде обаче идва нейната обич към играта и за какво се насочва точно към тази специалност – ПРОЧЕТЕТЕ В ТОЗИ МАТЕРИАЛ!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР