Тазгодишните смартфони на Apple бяха посрещнати с доста смесени емоции

...
Тазгодишните смартфони на Apple бяха посрещнати с доста смесени емоции
Коментари Харесай

iPhone XS Max се подпали и рани човек

Тазгодишните смарт телефони на Apple бяха посрещнати с много смесени страсти от мнозина, което бе отразено и в по-ниските продажби на скъпите iPhone модели.

Компанията си навлече и много отрицателни мнения, поради новия " еластичен " iPad Pro.

Като черешка на тази спорна година за компанията, неотдавна научихме, че iPhone XS Max се е запалил напълно непринудено в джоба на притежателя си.

Американецът Джош Хилърд е държал телефона в задния си джоб, когато е усетил, че устройството стартира да излъчва огромна топлота.

За секунди смарт телефонът е горящ, подпалвайки панталона на Джош, който той е съумял бързо да събуе. Ситуацията е била много нелепа, тъй като Джош е бил на работа, обкръжен от дами, и е трябвало бързо да притича към друго помещение, където да се разсъблече.

Американецът се е разминал единствено с дребни изгаряния и се е обърнал към Apple за отплата за нанесените психически и телесни контузии.

От компанията са му споделили, че заслужава само нов iPhone и нищо повече.

За момента не е ясно какво е провокирало случая.

Смята се, че казусът не идва от батерията, както при Galaxy Note 7 телефоните преди няколко години.

Джош обмисля да съди Apple, само че сме склонни да имаме вяра, че компанията ще откри метод да го компенсира, без въобще да се стига до съд.

Едно е ясно - реномето на марката продължава да се плъзга по наклона, без да е ясно дали през 2019 година курсът ще бъде поправен./lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР