Тазгодишните награди The Game Awards привлякоха вниманието с интересни заглавия,

...
Тазгодишните награди The Game Awards привлякоха вниманието с интересни заглавия,
Коментари Харесай

TGA2018: Анонс на Journey to the Savage Planet

Тазгодишните награди The Game Awards привлякоха вниманието с забавни заглавия, вести и представяния на нови игри, като The Outer Worlds, нов Dragon Age, новата игра на Hello Games и няколко други любопитни плана. Без подозрение измежду тях е и Journey to the Savage Planet, първата публична игра на Typhoon Studios, компания, учредена предходната година от ветераните в гейм промишлеността Алекс Хътчинсън (ръководил работата по Assassin’s Creed III и Far Cry IV), Ясин Риахи и Рейд Шнайдер, някогашни дългогодишни чиновници на Ubisoft, WB Games и Eidos.

В играта влизате в ролята на чиновник на Kindred Aerospace, четвъртата най-хубава компания, изследваща дълбините на Космоса. Попаднали на към момента незаселена планета, намираща се в края на галактиката, те би трябвало да проучат и каталогизират извънземната флора и фауна и да проучат опциите за заселване на хората на нея.

„Това беше една сбъдната фантазия – да разкрием нашия план по време на The Game Awards“, споделя техническият шеф на студиото и съ-основател Риахи, представен от Variety. „Бяхме разчувствани да забележим позитивните реакции от феновете и нямаме самообладание да поднесем Journey to the Savage Planet идната година“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР