Тазгодишната среща на Berkshire Hathaway даде на акционерите най-добрия си

...
Тазгодишната среща на Berkshire Hathaway даде на акционерите най-добрия си
Коментари Харесай

Събитието на Berkshire Hathaway дава добра представа за наследника на Уорън Бъфет, но също повдига нови въпроси

Тазгодишната среща на Berkshire Hathaway даде на акционерите най-хубавия си късмет да чуят от индивида, който един ден ще поеме поста основен изпълнителен шеф, когато Уорън Бъфет си отиде, само че Бъфет сподели за първи път в събота, че Грег Абел също би трябвало да поеме отговорността за вложенията на компанията, откакто поеме ръководството, повдигайки нови въпроси по отношение на проекта за заместничество.

Абел сложи енциклопедичните си знания за бизнеса с комунални услуги, той ръководеше непосредствено в продължение на години на показ и се задълбочаваше в железопътните интервенции и евентуалните придобивания, които Berkshire преследваше, до момента в който споделяше сцената с Бъфет цялостен ​​ден. От своя страна 93-годишният милиардер сподели на вложителите, че към момента е остроумен.

Абел уточни, че е нужна огромна културна смяна, с цел да се намерят служащи в PacifiCorp и другите комунални услуги, които от дълго време са фокусирали всички тяхната сила да поддържат светлините включени, да мислят за прекъсване н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР