Тазгодишната IFA ще бъде площадката, на която LG Electronics (LG)

...
Тазгодишната IFA ще бъде площадката, на която LG Electronics (LG)
Коментари Харесай

LG представя на потребителите в Европа услуги с изкуствен интелект

Тазгодишната IFA ще бъде площадката, на която LG Electronics (LG) ще показа новаторската си услуга за потребителско обслужване, обогатена с опциите на изкуствения разсъдък (AI) – Proactive Customer Care. Услугата стъпва на модерната ThinQ AI технология на LG, която обезпечава персонализирани услуги и вести за потребителите като ги предизвестява за възможни проблеми с техните LG уреди за дома. Освен това, тя предлага препоръки и решения, с които да усъвършенства и удължи работата на уредите. В началото услугата ще бъде поддържана единствено от няколко продукта: пералната машина с предно зареждане на LG и хладилникът с низък фризер и ще бъде налична във Франция, Италия, Испания и Англия. През идната година, още основни пазари в Европа, също ще получат достъп до нея.

Използвайки най-новата технология с изкуствен интелект, услугата на LG Proactive Customer Care е основана, с цел да осведоми потребителите на LG уреди за дома, за евентуални проблеми, които могат да зародят, доста преди те да се случат. По този метод поправките могат да бъдат авансово планувани. Освен това услугата предлага за потребителите по какъв начин да се възползват оптимално от опциите на своите уреди. Потребителите могат да употребяват системата извънредно елементарно, единствено като се свържат към тяхното гратис LG ThinQ™ приложение (за Android и iOS).

Иновативната услуга с изкуствен интелект покрива всичко от апаратура до поддръжка и диагностика след свързване с приложението. Веднага след активирането ѝ, всеки консуматор получава особено уведомление и бива регулярно осведомен за евентуални проблеми за обвързвания апарат, както и препоръки по какъв начин могат да бъдат отстранени повреди. За да задоволи потребностите на потребителите, LG Proactive Customer care услугата е мястото, на което клиентите могат да получат отговори на всички въпроси свързани с поддръжка и грижа за LG уредите си.

Пример за това е непрестанното наблюдаване, което Proactive Customer Care прави върху хладилникът с низък фризер на LG, следейки температурата. Приложението ще изпрати до потребителя уведомление, с което го предизвестява за отклонения в градусите и препоръки за деяние при зародил проблем. Освен това услугата следи за вероятно покачване на потреблението на сила и вода, което обезпечава ефикасна поддръжка и пести средства в дълготраен проект. Всеки консуматор получава седмични доклади, съдържащи детайлна информация за работата на уреда, вести с история за посочения интервал и сегашен статус, с увещание към потребителя за поддръжка.

“LG Proactive Customer Care е нова парадигма в потребителските услуги, която обезпечава спомагателна добавена стойност за потребителите и още един плюс за всички които употребяват умни уреди за дома “, сподели Сонг Дае-хюн, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „ Ние ще продължим да развиваме новаторски смарт решения за уредите вкъщи, които да създадат живота на европейския консуматор още по-лесен “, добави още той.

Посетителите на IFA 2019 от 6 до 11 септември могат да научат повече за умните уреди на LG, които поддържат новата Proactive Customer Care услуга в зала 18 на Messe, Берлин.

Можете да следите всички вести към LG на IFA 2019 с хаштаг #LGIFA2019.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР