Тайванският уеб-портал DigiTimes публикува нова информация за флагманския смартфон HTC

...
Тайванският уеб-портал DigiTimes публикува нова информация за флагманския смартфон HTC
Коментари Харесай

Флагманът HTC U12 с Android 8.1 Oreo ще има изненадващи характеристики

Тайванският уеб-портал DigiTimes разгласява нова информация за флагманския смарт телефон HTC U12, който ще работи под ръководството на операционната система Android 8.1 Oreo. Новият телефон би трябвало да бъде показан при започване на 2018 година и съгласно портала, ще изненада потребителите със своите характерности.
Главната специфичност на новия смарт телефон ще бъде безрамковият AMOLED екран със съответствие на страните 18:9 и 4К резолюция. Ще се употребява системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност 2,8 GHz и графичен ускорител Adreno 630. Устройството ще има двойна съществена камера и двойна предна камера, като и в двата случая ще се поддържа боке резултата и двойно оптично нарастване без загуба на качеството. Телефонът ще бъде предпазен от прахуляк и вода съгласно спецификациите на стандарта IP68.



Според тази информация, HTC U12 ще разполага с 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск. Очаква се и Lite версия с по-малко памет, само че при по-ниска цена.

Засега няма информация за цената, а експертите на портала са сигурни, че ще бъде вграден NFC модул за работа с платежната система Android Pay. Дизайнът на устройство се допуска, че ще бъде като на HTC U11+, показан през месец октомври тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР