Тайванският съвет за развитие на външната търговия (TAITRA) наскоро стартира

...
Тайванският съвет за развитие на външната търговия (TAITRA) наскоро стартира
Коментари Харесай

Тайван преминава към онлайн изложения чрез технологии за виртуална реалност


Тайванският съвет за развиване на външната търговия (TAITRA) неотдавна започва онлайн ревю за 28 локални производители, които трябваше да вземат присъединяване в индустриалния панаир в Хановер, където да показват своите артикули, само че поради пандемията, последният бе анулиран за първи път в своята 73-годишна история.

Хановерският механически панаир е най-голямото индустриално ревю в света, което годишно събира към 6000 изложители и над 200 000 гости. За първи път той се организира през 1947 година като задачата му е била да подкрепи възстановяващата се след Втората международна война немска стопанска система. Изложението се радва на голям триумф, което е и повода събитието да се организира годишно, а Хановер да се трансформира в новия главен промишлен град на Германия.

По думи на изпълнителния шеф на TAITRA Уолтър Йе, пандемията, породена от Covid-19, мощно форсира наклонността панаирите и ревютата да преминат в онлайн пространството. Това дава опция на локалните купувачи да посетят панаира, до момента в който задграничните такива могат да „ участват “ онлайн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР