Тайванската компания Xigmatek анонсира предстоящия дебют на компютърния корпус Glare

...
Тайванската компания Xigmatek анонсира предстоящия дебют на компютърния корпус Glare
Коментари Харесай

Xigmatek представи корпуса Glare 7A

Тайванската компания Xigmatek анонсира идния дебют на компютърния корпус Glare 7A, основан в известния форм-фактор Mid-Tower. Шасито е проектирано за монтаж на дънни платки със стандартния ATX размер и е основан най-вече от стомана клас SECC, като забележителното тук е панелът от закалено стъкло, покриващ предната част на корпуса, а също и акрилния прозорец на една от страничните елементи.



Размерите на Xigmatek Glare 7A съставляват 452(Д) х 200(Ш) х 495(В) мм. Вътре могат да се поместят до седем разширителни карти с дължина 390 мм, процесорен охладител с височина до 160 мм, ATX-съвместимо зареждане, няколко 3,5 – и четири 2,5-инчови устройства. Освен това е планувано място за 280/360-мм нагревател за течно изстудяване в горната част на кутията, а също по един 240 – и 120-мм радиатори могат да се инсталират в предната и задната част.



От седем места за 120-мм вентилатори, четири “от завода” са заети авансово с алена LED-подсветка. Върху входно-изходния панел се намират портовете USB 3.0 (x2), USB 2.0 (x2) и двойка 3,5-мм аудио-конектори.

Препоръчителната цена на корпуса  Xigmatek Glare 7A към момента не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР