Тайванската компания Phanteks обяви, че започва продажбите на процесорния охладител

...
Тайванската компания Phanteks обяви, че започва продажбите на процесорния охладител
Коментари Харесай

Phanteks представи охладителя PH-TC12LS-RGB за малогабаритни системи

Тайванската компания Phanteks разгласи, че стартира продажбите на процесорния охладител PH-TC12LS-RGB. Устройството е изстудяване с отвесен въздушен поток (Top Flow) и е доста уместно за потребление в компактните корпуси.



В портфолиото на компанията новият охладител е правоприемник на модела PH-TC12LS. Лесно можем да се досетим, че разликата е единствено в спомагателната RGB подсветка, осъществена благодарение на фирмените вентилатори Halos RGB Fan Frames. Тяхната рамка включва 18 обособени светодиода. Подсветката може да се ръководи с контролерите на Phanteks и е съвместима с сходните системи ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light Sync и Gigabyte RGB Fusion.

Конструкцията на охладителя включва никелирана медна основа, масив алуминиеви пластини и шест топлинни тръби с диаметър 6 милиметра. Радиаторът се обдухва от един 120 мм вентилатор със скорост от 500 до 1800 оборота в минута. Максималното равнище на шума не надвишава 25 децибела.



Габаритните размери на Phanteks PH-TC12LS-RGB са 120 x 120 x 74 милиметра. Устройството е съвместимо със сокетите Intel LGA775, LGA115x, LGA1366, LGA20xx, AMD FM1, FM2(+), AM2(+), AM3(+) и AM4.

Въздушното процесорно изстудяване Phanteks PH-TC12LS-RGB към този момент се появи в магазините при цена $50 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР