Тайванската компания MMD, собственик на бранда Philips, представи своя нов

...
Тайванската компания MMD, собственик на бранда Philips, представи своя нов
Коментари Харесай

Анонс на 27-инчовия монитор Philips 272B8QJEB с WQHD резолюция

Тайванската компания MMD, притежател на марката Philips, показа своя нов 27-инчов екран 272B8QJEB.
Устройството е доста уместно за бизнес потребителите. Използва се 10-битова IPS матрица с резолюция 2560х1440 пиксела, която може да обработва 12-битов сигнал . Поддържа се технологията за елиминиране на трептенето Flicker-Free и режима за понижаване излъчването на синия цвят Philips LowBlue, посредством който се заобикаля натоварването на очите.



Ъглите на виждане на матрицата са 178 градуса по хоризонтала и вертикала, оптималната бляскавост доближава 250 кандела на квадратен метър, коефициентът на статичния контрастност е 1000:1, честотата на освежаване на екрана е 60 Hz, а времето за реакция на точката е 5 милисекунди. На интерфейсния панел са сложени VGA, DVI-D, HDMI 1.4 и DisplayPort 1.2 конектори.



В лявата страна на монитора са ситуирани USB 2.0 и USB 3.0 портове с поддръжката на бързо зареждане и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо. Поставени са два представителя с мощ 2 W. Поставката SmartErgoBase дава опция за потреблението на Philips 272B8QJEB в портретен и пейзажен режим. Възможна е настройката на височината, наклона и завъртането на екрана.

Европейската цена на монитора Philips 272B8QJEB е 270 евро . Продажбите стартират при започване на месец април.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР