Тайванската компания ASUSTeK Computer реши да зарадва феновете на играта

...
Тайванската компания ASUSTeK Computer реши да зарадва феновете на играта
Коментари Харесай

ASUS пуска видеокартата ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti в стил Assassin ' s Creed Origins

Тайванската компания ASUSTeK Computer реши да зарадва почитателите на играта Assassin ‘ s Creed Origins с стартирането на видеокартата ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti , изпълнена в стила на новия авантюристичен екшън от Ubisoft . Картата може да се похвали с неповторим дизайн на кожуха на охладителната система и с усилващата си плоча, а стартирането й е в стеснен тираж от 500 екземпляра. В комплект с адаптера ще идва ключ за събаряне на общоприетата версия на Assassin ‘ s Creed Origins от услугата Uplay .



С изключение на външния тип, новата графична карта е цялостно копие на от дълго време познатата ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti OC . По-специално, тук се употребява печатна платка с неповторим дизайн, (10+2)-фазна захранваща подсистема и два 8-пинови конектора PCI-E Power. Работната периодичност на графичния процесор “от завода” е от 1569 до 1683 Mhz, а 11 GВ VRAM GDDR5X се характеризира с ефикасната периодичност от 11 Ghz.



За охлаждането на устройството дава отговор 2,5-слотов охладител, състоящ се от двусекционен алуминиев нагревател, пронизан от шест топлинни тръби и три вентилатора с диаметър 90 мм. За извеждане на изображението може да се употребяват портовете HDMI (x2), DisplayPort (x2) и DL-DVI. Също по този начин разполагаем е и LED RGB осветлението Aura Sync.



В продажба, обновената графична карта ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti (AC-ORIGINS-ROG-STRIX-GTX1080TI) ще се появи напълно скоро, само че целесъобразната цена не се разкрива.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР