Тайванската компания Adata Technology съобщи за предстоящото излизане на пазара

...
Тайванската компания Adata Technology съобщи за предстоящото излизане на пазара
Коментари Харесай

Adata пусна линията NVMe-памети XPG Gammix S11

Тайванската компания Adata Technology заяви за идното излизане на пазара на нова линия твърдотелни дискове под името XPG Gammix S11. Устройствата от тази серия са във форм-фактор M. 2, имат поддръжка на протокола NVMe 1.3 и могат да се похвалят с авансово инсталирани радиатори.

Дисковете Adata XPG Gammix S11 са направени въз основата на 64-слойна 3D NAND ТСХ флаш-памет и се оферират във версии с размер 240, 480 и 960 GВ. В качеството на интерфейс за предаване на данните се употребяват четири линии PCI Express 3.0, а скоростта за поредно четене и запис доближава надлежно до 3200 и 1700 Mbit/s.



Максималният брой интервенции с случайни блокове с размер 4 KB е 320 хиляди IOPS при четене и 280 хиляди при запис. Предварително инсталираният нагревател, съгласно личните проби на Adata, оказват помощ за намаление на температурата на SSD примерно на 10°C.

NVMe дисковете Adata XPG Gammix S11 са съпроводени с петгодишна гаранция от производителя и ще стартират да се доставят до формалните търговци напълно скоро. Препоръчителната им цена ще бъде оповестена по-късно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР