Тайванска държавна телевизия поднесе извиненията на аудиторията си, след погрешно

...
Тайванска държавна телевизия поднесе извиненията на аудиторията си, след погрешно
Коментари Харесай

Тайванска телевизия предизвика паника след погрешно съобщение за нападение от Китай

Тайванска държавна телевизия сервира извиненията на аудиторията си , след неправилно известие за китайска офанзива в Тайпе, на фона на ескалацията на напрежението с Пхенян, съобщи Ройтерс.

По време онлайн лъчение в сряда сутринта, простъпка са изписали изключително известие за ударени военни кораби и сериозна инфраструктура край Тайпе от китайски ракети.
Извънредното известие също по този начин гласяло, че е допустимо да се стигне до война, както и за запалена жп гара в Тайпей от „ китайски “ сътрудник, както и че тайванският президент афишира изключително състояние.

Последва опрощение от водещата в утринния бюлетин в 10 часа локално време. По думите на телевизионната водеща, тези известия са били предопределени като част от взаимно обучение с пожарната, само че са били неправилно показани на телевизионните екрани след механически проблем.

Напрежението сред Китай и Тайван се ускори още повече на фона на съветската инвазия в Украйна. Миналата седмица националните управляващи на републиката раздадоха наръчници на своето население за оцеляване в изискванията на война.
 
Taiwan TV news accidentally reports China has invaded: " Please don't panic "
— Newsweek (@Newsweek)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР