Тайван започна да посреща завръщащите се посетители в четвъртък, след

...
Тайван започна да посреща завръщащите се посетители в четвъртък, след
Коментари Харесай

Тайван премахна задължителната карантина при COVID-19


Тайван стартира да посреща завръщащите се гости в четвъртък, откакто най-сетне отстрани наложителната карантина за надзор на разпространяването на COVID-19, оповестява Ройтерс.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 978
Тайван резервира някои от разпоредбите си за влизане и карантина, защото огромни елементи от останалата част на Азия ги облекчиха или ги отстраниха изцяло, макар че през юни понижи броя на дните, нужни в изолираност за идващи.

Докато Тайван регистрира съвсем седем милиона случая на COVID-19 от началото на тази година, държавното управление продължи с повторното му отваряне, заявявайки, че животът би трябвало да се върне към естественото, изключително поради високите равнища на имунизиране.

Правителството приветства първите идващи, които се възползваха от края на карантината с полет от Банкок на основното интернационално летище на Тайван в Таоюан, отвън Тайпе.

Някои правила остават в действие, в това число условие хората да следят здравето си в продължение на седем дни след идването си и да си вършат бързи проби.

На тайванските жители и задграничните поданици не беше неразрешено да напущат и по-късно да влизат още веднъж по време на пандемията, само че трябваше да бъдат сложени под карантина вкъщи или в хотели до две седмици.

Преди пандемията Тайван беше известна туристическа дестинация, най-много за пасажери от Япония, Южна Корея и Югоизточна Азия, привлечени от кухнята и естествените хубости на острова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР