Тайсън Фюри знае всичко за клопките на успеха. Скоро след

...
Тайсън Фюри знае всичко за клопките на успеха. Скоро след
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Анди Руис трябва да тренира с мен, ако иска да си върне титлите

Тайсън Фюри знае всичко за клопките на триумфа. Скоро след сензационната му победа над Владимир Кличко за купите в тежка категория през 2015 година, животът на английския боксьор направи пагубен поврат. Той стартира да злоупотребява с алкохол и кокаин, изпълня фрапантно и го налегна меланхолия.

Подобно на Фюри, Анди Рус-младши шокира Антъни Джошуа през юни, побеждавайки го с механически нокаут. И по-късно стартира с изцепките. Пренебрегна тренировките и дисциплината, нужни му с цел да се задържи на трона, натрупа още непотребни килограми и в последна сметка загуби с единомислещо решение на съдиите в реванша против Ей Джей в Саудитска Арабия през декември.

Последва самопризнание от негова страна, че купоните и преяждането с бургери и пържени картофки са довели до неговата “смърт” на кръга. В сряда Руис се раздели с треньора си Мани Роблес.

В този миг на сцената изскочи Фюри, който сподели, че желае да помогне на Руис да стъпи на краката си.

“Съветвам Анди Руис да пристигна в Лас Вегас и да тренира с мен. Ще го върна в заглавията, не се тормозете за това. Бил съм в същото състояние. Понякога печелиш, различен път губиш. Излизаш и купонясваш. Основният акцент е, че най-сетне осъзнаваш, че боксът е най-важното за теб в живота ти. Боксът ви слага в ситуацията, в което се намирате. Боксът ви дава всички тези хубави съкровища и удоволствия. Затова го почитайте, уважавайте и го обичайте”, съобщи Фюри, представен от boxingscene.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР