Тайсън Фюри знае всичко за клопките на успеха. Скоро след

Тайсън Фюри знае всичко за клопките на успеха. Скоро след ...

Тайсън Фюри: Анди Руис трябва да тренира с мен, ако иска да си върне титлите.

Тайсън Фюри знае всичко за клопките на успеха. Скоро след сензационната му победа над Владимир Кличко за титлите в тежка категория през 2015 г., животът на британския боксьор направи катастрофален обрат. Той започна да злоупотребява с алкохол и кокаин, напълня драстично и го налегна депресия.

Подобно на Фюри, Анди Рус-младши шокира Антъни Джошуа през юни, побеждавайки го с технически нокаут. И след това започна с изцепките. Пренебрегна тренировките и дисциплината, необходими му за да се задържи на трона, натрупа още излишни килограми и в крайна сметка загуби с единодушно решение на съдиите в реванша срещу Ей Джей в Саудитска Арабия през декември.

Последва признание от негова страна, че купоните и преяждането с бургери и пържени картофки са довели до неговата “смърт” на ринга. В сряда Руис се раздели с треньора си Мани Роблес.

В този момент на сцената изскочи Фюри, който каза, че иска да помогне на Руис да стъпи на краката си.

“Съветвам Анди Руис да дойде в Лас Вегас и да тренира с мен. Ще го върна в заглавията, не се притеснявайте за това. Бил съм в същото положение. Понякога печелиш, друг път губиш. Излизаш и купонясваш. Основният акцент е, че най-накрая осъзнаваш, че боксът е най-важното за теб в живота ти. Боксът ви поставя в положението, в което се намирате. Боксът ви предоставя всички онези хубави съкровища и удоволствия. Затова го почитайте, уважавайте и го обичайте”, заяви Фюри, цитиран от boxingscene.com.

Източник: sportal.bg