Тайсън Фюри ще получи свободата сам да избере следващия си

...
Тайсън Фюри ще получи свободата сам да избере следващия си
Коментари Харесай

Фюри посочи с кого измежду Усик и Уайт иска да се боксира

Тайсън Фюри ще получи свободата самичък да избере идващия си противник, стига той да е един всред Олександър Усик и Дилиан Уайт. Това стана ясно, откакто WBC не го принуждава, с цел да пази купата си против конкурент, който Съветът уточни.

Агентът на „ Циганския крал “ Боб Аръм си разреши да приказва от името на клиента си пред Sky Sports, като разгласи, че изборът му пада върху украинеца.

Причината е, че при най-тежките от дълго време не е имало неоспорим международен първенец, а сходна борба за сливане на най-важните пояси се отсрочва към този момент от много дълго време.

Първоначално Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър не се схванаха поради пари, а по-късно и двамата започнаха да губят поясите си от Анди Руиз, Тайсън Фюри и Олександър Усик. В същото време обособените организации задължаваха първенците да дадат късмет на главните кандидати.

Към днешна дата точно Фюри и Усик са хората, които държат всички пояси. Дилиан Уайт обаче чака своя късмет за този на WBC към този момент 4 следващи години, а украинецът има задължаващ контракт с „ Ей Джей “ за реванш.

Мълвата в боксовите среди обаче е такава, че не е изключено „ Събирача на трупове “ да се съгласи да изчака още малко, а Джошуа да се опита да излезе от психическата дупка с триумф над боксьор отвън топ 10.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР