Тайсън Фюри продължава да се заяжда с Антъни Джошуа в

...
Тайсън Фюри продължава да се заяжда с Антъни Джошуа в
Коментари Харесай

Фюри към Джошуа: Пластмасов нигериец, един циганин ще те набие

Тайсън Фюри продължава да се заяжда с Антъни Джошуа в желанието да си изпроси пердах за международната купа в тежката категория на бокса. Ромът, който е осъден, си разреши да назова противника " пластмасов нигериец ".

Фюри пусна особено видео, в което ги реди като рапър.

" Голям си ми женчо. Виждал съм ги видове като теб доста пъти. Ще забележим кой е отегчителен, като се изправиш против мен. Ти се едно огромна и неефикасно нещо ", стартира етническият ром.

" Ти се един пластмасов нигериец. Че аз съм повече нигериец от теб. Ще развея флага за Нигерия, когато се бием. Аз съм ЦИГАНИН! Представлявам целия свят. Али имаше думи за хора като теб. Викаше им " Чичо Том ".

Фюри продължи в същия жанр: " Дай да го създадем, не се нуждая от подгряващи мачове. Когато тези политически отпадъци ме стопираха от кръга за две години, е идеалният за теб късмет да ме победиш, нали! Давай да се бием през ноември или декември ".

" Голям женчо си. Много огромен! Дай да те опитвам. Когато ми върнат лиценза и скачам. Месецът няма значение ", приключи не без самочувствие Тайсън Фюри.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР