Тайсън Фюри признава, че бъдещия му съперник Дионтей Уайлдър притежава

...
Тайсън Фюри признава, че бъдещия му съперник Дионтей Уайлдър притежава
Коментари Харесай

Фюри: Как бих могъл да се считам за велик, ако не като мога да победя някакъв нещастник, който нанася удари като вятърна мелница?

Тайсън Фюри признава, че бъдещия му противник Дионтей Уайлдър има изключителна ударна мощност, само че също по този начин твърди, че Уайлдър има толкоз дефекти, поради които той не би трябвало да съставлява опасност за него.
Уайлдър ще пази купата си против Фюри довечера в „ Стейпълс център “ в Лос Анджелис,САЩ.
 Тайсън Фюри се оказа по-тежък от Дионтей Уайлдър с 20 кг @@@
“Той удря мощно, само че той не се е боксирал със сериозен противник до 30- та си битка”, сподели Фюри. “Можете само да нокаутирате оня противници, който стоят пред вас, само че в случай че са особено подбрани, елементарно можете да постигнете връх 100-0. Съперниците се опасяват от него, още преди да излязат на кръга, като че ли е Майк Тайсън. Още преди борбата те се оглеждат за комфортно място на боксовия кръг, с цел да легнат на него. Ако не мога да победя Динтей Уайлдър, тогава не съм толкоз добър. Всичко е доста просто. Ако не мога да победя Уайлдър, тогава аз не съм боксьорът, за който се мисля. Ако победя в равностойна битка, ще приема триумфа като загуба. Как бих могъл да се смятам за популярен, в случай че не като мога да победя някакъв злощастник, който нанася удари като вятърна мелница?”, съобщи Тайсън Фюри.  Тайсън Фюри се оказа по-тежък от Дионтей Уайлдър с 20 кг @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР