Тайсън Фюри получи възможност да се върне на ринга, но

...
Тайсън Фюри получи възможност да се върне на ринга, но
Коментари Харесай

Тайсън Фюри е на кетогенна диета

Тайсън Фюри получи опция да се върне на кръга, само че първо би трябвало да се оправи с наднорменото си тегло. Затова той работи с диетолога Грег Мариот, чиято задача е да отстрани тлъстините от тялото на Циганския крал. До момента британецът е свалил 25 кг, само че има да извърви още дълъг път.

Заради огромното си тегло Фюри не тренира интензивно, защото е предразположен на травми. Вместо това той прави извършения с ниска активност и съблюдава диета, съгласно която има седем хранния дневно и приема по 3500 калории.

Working hard this morning @MTKGlobal with @bjsaunders_ @BenDavison_ pic.twitter.com/ow1QC0H6lz
— TYSON2FASTFURY (@Tyson_Fury) 8 януари 2018 година
" Ако приемаш единствено 1000 калории и изгаряш 1000 във фитнеса, тогава си на нула. Когато се опитваш да намалиш тежестта си без да приемаш задоволително калории, тогава все едно се удряш в стената и си изтощен. Сега Тайсън се нуждае от 3500 калории на ден, само че когато той стартира да изгаря 2000 калории във фитнес залата, ще би трябвало да приема 5500 калории дневно. Това е здравословият метод за понижаване на тежестта ", безапелационен е Мариот.

Boxing Champions @gypsyking101 @saundersbillyjoe @hughienew @bendavison_ in for breakfast @gymjunkiecafe #Healthyliving #mealprep #success #setgoals #fitfam #getfit #gymjunkiecafe #champion #character #keepitclean #strength #Bodybuilding #food #eatclean #Nutrition #Marbella pic.twitter.com/Cjr27IiUYF
— Gym Junkie café (@gymjunkiecaf) 8 януари 2018 година
Той споделя, че Тайсън Фюри е на кетогенна диета, състояща се от банкет на мазнини, минимални количества въглехидрати и някои протеини. " Трудно му е, в този момент тренира в Марбея и е доста прецизен. Ако ме слуша и извършва моите указания, мисля, че може още веднъж да доближи 115 кг, колкото беше в мача против Владимир Кличко. Пътят сигурно ще бъде дълъг. Но и Рим не е бил издигнат за един ден, тъй че задачата несъмнено е постижима ", оптимист е диетологът на Тайсън Фюри.

tempo work to finish today’s session with @bjsaunders_ @Tyson_Fury
Hughie Fury pic.twitter.com/FtjbJCulS4
— Ben Davison (@BenDavison_) 4 януари 2018 година
А кое е обичаното ядене на някогашния международен първенец?

" Риба и чипс, само че на кой не му е? Ако Тайсън се придържа към проекта, ще му бъде разрешена и такава храна. Но не и всеки уикенд, несъмнено. Всеки си мисли, че диетата е бедност и мрак и че не можеш да ядеш нищо, само че по метода по който аз работя, можеш. Трябва да нахраниш мозъка си и ти би трябвало здрав разсъдък преди да се биеш ",
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР