Тайсън Фюри не спира да променя решението си за бъдещето.

...
Тайсън Фюри не спира да променя решението си за бъдещето.
Коментари Харесай

Тайсън Фюри пак се отказа от бокса

Тайсън Фюри не стопира да трансформира решението си за бъдещето. След като преди няколко дни персонално разгласи, че е пратил контракт на Дерек Чисора за трети пердах посред им, през днешния ден първенеца на WBC в тежка категория още веднъж разгласи, че стопира с бокса.

От април месец, когато отбрани купата си в мач против Дилиън Уайт, Фюри непрекъснато трансформира решението си по отношение на бъдещето. След като резервира пояса си със зрелищен нокаут на „ Уембли” Циганския цар разгласи, че счита да се отдръпна. След това голям брой пъти приказва за връщане на кръга за борби с Джошуа, Усик, Чисора, че даже и с артиста от Игра на тронове Тор Бьорнсон, някогашен победител в Най-силния мъж на планетата.

В изказване по случай 34-ия си рожден ден през днешния ден Фюри твърди, че в никакъв случай повече няма да се боксира.

„ Огромни благодарности на всички, които имат пръст в моята кариера през годините, само че след дълги и тежки диалози, най-после взех решение, че се отдръпвам на 34-ия си рожден ден. На добър час”, написа Фюри.

Това става единствено ден, откакто боксьорът пусна фотоси от странствуване до Исландия, където търси Тор Бьорнсон, с цел да уговори мач с артиста от „ Игра на тронове”. Само преди няколко дни Фюри разгласи, че е подготвен да се бие с Дерек Чисора и му е пратил контракт, а преди този момент твърдеше, че ще се изправи против Антъни Джошуа гратис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР