Тайсън Фюри не остана впечатлен от победата на Антъни Джошуа

...
Тайсън Фюри не остана впечатлен от победата на Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Антъни Джошуа е задник!

Тайсън Фюри не остана впечатлен от успеха на Антъни Джошуа над Александър Поветкин. Британецът отбрани купите си във версиите WBA Super, IBF, IBO и WBA. Циганския крал съобщи, че 28-годишният му съотечественик е бил прекомерно муден и муден, а това било следващото доказателство за какво бяга от мач против него.

" Мисля, че към този момент умерено мога да кажа, че от тима на Джошуа в никакъв случай няма да се бият против Циганския крал. Никога. Те споделиха, че в случай че не е мач против Уайлдър, ще бъде подобен против Дилиан Уайт. Никой не загатна Тайсън Фюри. Явно няма да се бие с мен.

Избра да се бие против 39-годишен боксьор - на половина колкото него. Това е същинското доказателство, че ми следва дуел против най-хубавия боксьор в тежка категория - Деонтей Уайлдър. Джошуа даже не е покрай него. Той е муден, даже муден на моменти.

Да, има мощен удар, само че всички в категорията разполагаме с подобен. Вече е доста, доста ясно, че той ме заобикаля непременно. Ако аз бях на твое място, Джошуа, и аз бих се избягвал непременно, тъй като бих ти унищожил лицето, гъз подобен. Ти си гъз, не можеш да се боксираш! Мач против теб би бил лесна работа преди лягане за мен ", изригна Фюри.

 Антъни Джошуа нокаутира Александър Поветкин в седмия рунд!
Антъни Джошуа нокаутира Александър Поветкин в седмия рунд!

Мачът беше равносилен, само че британецът издебна своя миг и премаза противника си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР