Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър си спретнаха истинско боксово зрелище

...
Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър си спретнаха истинско боксово зрелище
Коментари Харесай

Фюри: Уайлдър удря страшно, но е идиот

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър си спретнаха същинско боксово представление за завършек на своята трилогия и борба за пояса в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC). Британецът съумя да отбрани своята купа в третия мач, състоял се в Лас Вегас. Той победи Бронзовия бомбардировач с нокаут в 11-ия рунд.

Минути след срещата Фюри показа, че се усеща добре, понесъл е тежки удари от своя съперник и не е посочил всичко, на което е кадърен. Също по този начин британецът разкри, че Уайлдър не го е поздравил на кръга след триумфа.

" Благодаря на нашия Господ Исус Христос. Аз му давам своето уважение, а той ми даде успеха. Паднах няколко пъти, заболя ме, Уайлдър удря ужасно мощно. Беше си един добър мач. Няма да се извинявам, Уайлдър е един от най-хубавите и ме накара да се поизпотя за успеха. Винаги съм казвал, че аз съм най-хубавият. Той е вторият най-хубав в света. Не се съмнявайте в мен. Когато картите са на масата, в мен е най-силната ръка ", сподели боксьорът, който към този момент има в актива си 31 победи, 1 тъждество и нито една загуба.

В зрелищния мач сред двамата видяхме 5 нокдауна и много тежки удари.

Снимка: Reuters

" Не се показах в най-хубавата си светлина, само че направих всичко, което беше нужно за тази победа. Той се изправяше няколко пъти, само че в последна сметка това дясно кроше в главата го довърши. Нямам травми. В последна сметка, когато те ударят се озоваваш на пода от време на време. Бях съсредоточен, бях в схващане от самото начало. През целия мач бях единствено на един удар от това да го нокаутирам ", удовлетворен е Фюри.

Той разкри, че неговият противник не се е държал на равнище след срещата и не е поискал да го поздрави. Напрежението сред двамата беше очевидно преди мача, по време на всички публични събития.

Снимка: Reuters

" След мача отидох да го поздравя, а той сподели, че не желае да ми отвърне с почитание, да ми отдаде заслуженото. Това ме изненада. Той е глупак. Моля се за него. Доволен съм, че след приключването на мача всички сме живи и може да се приберем при фамилиите си ", приключи Фюри.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР