Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се изправят един срещу друг

...
Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тайсън Фюри - Дионтей Уайлдър

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се изправят един против различен за трети път през последните три години . Първата им борба на 1 декември 2018 година приключи с невиждано тъждество, а победител с нокаут във втория конфликт на 22 февруари 2020 година стана Фюри. Тогава британецът лиши и купата международен първенец , версия WBC на своя противник.

Мачът в Лас Вегас е самобитен реванш, който Фюри беше длъжен да даде на американеца.

Боксовата церемония стартира в 4 ч. сутринта и ще бъде излъчена онлайн по RING, Voyo.bg, както и на btvnovinite.bg. Мегасблъсъкът в тежка категория се чака да бъде към 6 ч.

Дионтей Уайлдър има единствено една-единствена загуба в цялата си професионална кариера от 44 мача. Тя му бе нанесена точно от Тайсън Фюри. Американецът има 41 победи с нокаут в тези 44 дуела на професионалния кръг и е считан за индивида с най-тежкия удар в тежка категория на новото хилядолетие.

Тайсън Фюри е непобеден до момента в цялата си кариера. От 31 борби, има 30 победи и едно тъждество – това против Дионтей Уайлдър, само че до момента в никакъв случай не е губил среща. В кариерата си британецът има и 21 нокаута.

Битката сред Фюри и Уайлдър може да бъде окачествена и като борба на великаните в тежка категория, тъй като и двамата са с растеж от над два метра. Тайсън е висок 206 см, Дионтей е с растеж от 201 см.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР