Тайнственото създание, наричано от различните народи „Неси“, е своеобразна градска

...
Тайнственото създание, наричано от различните народи „Неси“, е своеобразна градска
Коментари Харесай

Истина ли е?! Видяха чудовището от Лох Нес СНИМКИ

Тайнственото творение, наричано от другите нации „ Неси “, е самобитна градска легенда и известна туристическа атракция в Шотландия. В предишното е имало толкоз доста „ срещи “ с подводното страшилище, че в това време е основан „ Официален указател на срещите “.

Туристическият гид Роналд Макензи записа най-новата „ среща “ с Неси със сонарно съоръжение по време на скорошен круиз. Други ловци на чудовища, които постоянно наблюдават регистъра на срещите, настояват, че това изображение дава "най-убедителното доказателство ", че мистериозното творение съществува.

Срещата се е случила на място, където водата доближава дълбочина 189 метра.

Loch Ness Hunters Believe There is Now ‘Most Compelling’ Evidence the Monster Exists
— Раттана Женг Марай® (@KittyOwner_Club)
"Бяхме тъкмо в средата на езерото Лох Нес. Сцената продължи към 10 секунди и в никакъв случай през живота си не съм виждал сходно нещо. Беше дълго най-малко 10 метра ", споделя Макензи.

Той обаче не твърди с безспорна сигурност, че яркото изображение на сонара е „ хванало “ страшилище с дълъг врат, а не нещо земно.

„ Вярвам, че има нещо в езерото, което никой не можа да каже какво е - дали е огромна змиорка или есетра, или някаква огромна риба, или пък Неси “, посочи Макензи.

Експерти, които са изследвали фотографията на Макензи, я разказват като „ 100 % достоверна “, само че също по този начин декларират, че е допустимо изображението на нея да е огромна риба като есетра.
Експертът от Лох Нес Стив Фелтъм дефинира фотографията като "изключително вълнуваща ".

Tourist Photographs Loch Ness Monster Coast to Coast AM
— Deliver content that matters to the Customer (@InfoAppTo)
"Познавам Роналд Макензи от 30 години. Той е човек, който не търси гласност и счита за фантасмагории теориите за Неси ", разяснява Фелтъм фотографията.

Само тази година формалният указател за наблюдаване на чудовището от Лох Нес е записал 8 вероятни срещи с мистериозното създание, към момента по-малко от рекордното число 18 регистрирани наблюдения предходната година.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР