Тайнствено създание предизвика разгорещена дискусия сред местните жители на Камчатка,

...
Тайнствено създание предизвика разгорещена дискусия сред местните жители на Камчатка,
Коментари Харесай

Невиждано досега космато чудовище с дълга опашка бе изхвърлено на брега от морска буря

Тайнствено творение провокира разгорещена полемика измежду локалните поданици на Камчатка, само че учените към този момент показаха мнението си за необикновеното изобретение. Огромното " космато страшилище " с дълга " опашка " е било намерено наоколо до село Пахачи, Олюторския регион на полуостров Камчатка.


Информация за откритието на странното създание бе споделена от Светлана Дяденко. Както дамата написа, чудовището било изхвърлено на плажа след скорошна стихия.

" Споделям с вас тази невероятна находка. Най-интересното е, че то е покрито с четина, може би това е някакво антично създание. Ако изпратим учени на това място, с цел да могат да го видят. Може би океана ни е подхвърлил мистерия, " написа Дяденко.

И тази мистерия провокира доста мнения. Веднага се появиха оферти, че това е глобстър. Тази дума се отнася до до изхвърлуна от океана органична маса, прекомерно разложена, с цел да бъде разпозната. Чудовището бе определяно като калмар или морски мамут, а съгласно други версии - това са полуразложени остатъци от кит.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР