Тайнственият мъж до настоящата Мис Плеймейт Михаела Тодорова е турски

...
Тайнственият мъж до настоящата Мис Плеймейт Михаела Тодорова е турски
Коментари Харесай

Мис Плеймейт залюби турски бизнесмен

Тайнственият мъж до актуалната Мис Плеймейт Михаела Тодорова е турски предприемач, разбра Телеграф. Той се споделя Ахмед и двамата с русокоската са сгодени от няколко месеца.

Самата Михаела в никакъв случай не е говорила за индивида до себе си и пазеше в загадка персоналния си живот. В своите изявленията тя постоянно е казвала, че няма мъж в живота ѝ, а се оказва, че освен е влюбена, само че и сгодена. Любимият ѝ бил компактно до нея и на рождения ѝ ден преди седмица, а съгласно осведомени той е угодил на всеки каприз на плеймейтката, с цел да може празникът ѝ да се трансформира е същинска приказка.

Бизнесменът не е прочут в светските среди. По всичко проличава, че Ахмед е и романтик, защото предложил брак на Михаела не къде и да е, а в най-романтичния град- Париж. В началото на годината плеймейтката се похвали с отмора в един от най-тузарските хотели във френската столица, с централна панорама към Айфеловата кула. Именно там обичаният ѝ е паднал на колене и ѝ е предложил да стане негова брачна половинка, а русокоската незабавно е отвърнала с „ Да “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР