Тайнственият кръг, който се е образувал на около петдесет мили

...
Тайнственият кръг, който се е образувал на около петдесет мили
Коментари Харесай

"Кръг на смъртта" се появи край тайната и мистична "Зона 51" в Невада

Тайнственият кръг, който се е образувал на към петдесет благи от най-тайното място в Съединени американски щати - " Зона 51 ", бе наименуван от уфолозите " кръг на гибелта ". Странният феномен е открит на карта на Гугъл. Откъде той се е появил и какво тъкмо съставлява? Изследователите на паранормални феномени в този момент си трошат главите в тази главоблъсканица и вършат всевъзможни догадки, написа Езорейтер.


Удивително е даже и това, че той е идеално еднакъв. Диаметърът му е към миля, само че най-много той поразява с това, че в него не пораства никаква растителност, даже и най-издържливите растения от пустинята Невада.

Уфолозите допускат:

Място за кацане на някакъв конфиденциален уред, евентуално, извънземен, а може и със земен произход; следа, оставена от тествания на свръхсекретно оръжие на Пентагона.
Независимите откриватели не могат да кажат нищо съответно, тъй като да се попадне в самия кръг с уреди за премерване не е допустимо: регионът е отцепен от американските военни и там не са допускани даже и публицисти.



Освен това, в дадения сектор от пустинята Невада сега се следи неразбираеми придвижвания на бронирана техника, като че ли тя е изпратена там за някакви тествания или, в противен случай, за предотвратяването на някаква офанзива.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР