Тайнственият бизнесмен, станал пряк очевидец на убийството на своя близък

...
Тайнственият бизнесмен, станал пряк очевидец на убийството на своя близък
Коментари Харесай

Ето кой е тайнственият бизнесмен станал свидетел на разстрела на Миджурина

Тайнственият предприемач, станал директен свидетел на убийството на своя непосредствен другар Коста Николов-Миджурина, е взел под крилото си дъщерята на разстреляния в Слънчев бряг хазартен необут, написа "Флагман ".

Влиятелният сливналия оказал помощ на Свилена да си стъпи на краката след изтезанието на татко й, както и в ръководството на множеството бизнеси и парцели, които 21-годишната госпожица наследила след кончината на Миджурина.

Преки очевидци на екшъна са станали 49-годишният Младен Русев и неговата другарка. Те са седели на задната седалка на немското возило на Миджурина, когато килърът отваря вратата и стреля 3 пъти в главата на хазартния необут.

Михаил въобще не съумява да види Русев и неговата дама преди да отвори вратата, защото колата е със затъмнени стъкла. След това той въобще не погледнал към двойката – стрелял по Коста и Симона, качил се в Опела си и отпрашил.

Собственикът на верига бензиностанции Русев видял за пръв път новата възлюбена на близкия си другар просната на земята в локва кръв.

Всъщност представянето на Симона било мотивът за ангажимента за вечеря сред Коста и Младен.

Сливналията, който е някогашен шеф на полицията в Котел, незабавно набрал тел. 112 и съобщил номера на колата, с която липсващ килърът.

Това помогнало на проверяващите да издирят стремително и да заловят ямболията.

По непотвърдена информация директните очевидци са разпитани още първия ден след жестокото ликвидиране. Те даже към този момент са разпознали и показали причинителя.

Въпреки късия интервал след осъществяване на закононарушението, следствието към този момент е в напреднала фаза. За това в забележителна степен спомогнали показанията на Русев и неговата другарка, както видеокамера на входа на „ Сън Вилидж”, която запечатала закононарушението.

По случая обаче се чакат голям брой експертизи. Любопитна детайлност от предишното на Младен Русев е, че той два пъти е бил претендент за кмет на Котел.

Бизнесменът, който сега се занимава с търговия с газ, прави опит да влезе в политиката през 2007 година като претендент на ГЕРБ. Два мандата по-късно той още веднъж опитва да оглави един от бастионите на Движение за права и свободи, само че този път към този момент непосредствено от партията на Лютви Местан. След оспорван избор обаче изборите печели Коста Каранашев от ГЕРБ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР