Тайнствена миризма на сяра беше усетена вчера вечерта от много

...
Тайнствена миризма на сяра беше усетена вчера вечерта от много
Коментари Харесай

Миризма на сяра в Париж породи безпокойство и много въпроси

Тайнствена миризма на сяра беше усетена през вчерашния ден вечерта от доста парижани, тъкмо в навечерието на началото на излизането от изолираност, пишат изданията " Фигаро " и " Паризиен ", на които се базира Българска телеграфна агенция.

В обществените мрежи доста столичани написаха, че долавят странната миризма в Париж и района му. Те я описаха като миризма на сяра или на развалено яйце. Произходът й остана неразбираем.

" Каква е тази смрад в Париж? Човек ще рече, че е комбинация от изгоряло насекомо и от остаряло брюкселско зеле ", написа консуматор в Туитър.

" Направо ме удря в главата, като отворя прозореца ", разяснява различен консуматор в обществената мрежа.

Френски медии се свързаха с парижката Противопожарна работа, която сподели, че е получила доста сигнали, само че не съумя да каже каква е точната причина за миризмата. " Както наподобява е обвързвано с неприятното време от миналата нощ, тъй като и в други департаменти са установили сходно нещо ", обясниха от противопожарната работа.

Миризмата е била доловена чак в Мелюн, на към 50 километра южно от Париж, и в Мо, на към 50 километра източно от Париж, потвърдиха през днешния ден пожарникарите от департамента Сен е Марн. От противопожарната работа споделиха, че миризмата не е обвързвана с никаква съответна обстановка, изисквала тяхната интервенция.

В събота вечерта е имало мощни стихии в региона на Париж. |И през днешния ден продължава да има проливни дъждове и бурни пориви напразно в региона на Париж.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР