Тайно записани разговори на руски войници, говорещи от фронтовата линия

...
Тайно записани разговори на руски войници, говорещи от фронтовата линия
Коментари Харесай

„Ще умреш в тази яма“: Изводи от тайни записи на руски войници в Украйна

Тайно записани диалози на съветски бойци, говорещи от фронтовата линия в Украйна с близки вкъщи, оферират необичаен взор върху войната през съветските очи.

Докато войната в Украйна навлиза във втората си зима, възходящ брой съветски бойци желаят да изоставен, демонстрират аудиозаписи, получени и доказани от Асошиейтед прес. Руските бойци приказват със стенограма 200, което значи мъртви, 300, което значи ранени. Желанието за бягство е станало задоволително публикувано, с цел да приказват и за 500-те - хора, които отхвърлят да се бият.

Тези диалози също по този начин демонстрират ясно по какъв начин е напреднала войната, от професионалните бойци, които в началото задвижваха цялостната мощ на Владимир Путин огромна инвазия към мъже от всички сфери на живота, принудени да служат в изтощителни условия.

AP ревизира самоличността на хората в позвъняванията, като беседва с родственици и бойци - някои от които към момента са във война в Украйна - и изследване на материали с отворен код, свързани с телефоннит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР